Kvarnängen spökar..

Igår var det spökafton på kvarnängen. Läskigt var det.. Var där med Cornelia och hennes kompis Emma.
Idag så var jag i stallet och hjälpte till på nybörjarlektioner :D halv 2 åkte vi till billinges brukshundklubb, det va lagottoträff, körde agility och rallylydnad. Ikväll så har jag inte gjort så mycket. imorrn är det CM-hopp på peppe 70-80 :D 

Torsdag

Idag följde jag med Emma Janson hem, vi åt varma mackor och så löshoppa vi Senator :D Vid halv 6 åkte vi ner till skolan, Viktor(emmas bror) skulle ha engelska cabaré den var bra, men fatta kke hälften ;D
Igår hoppträna jag peppe, först va jag själv men sen kom stina a-h oxå. hade ont armen men det gick bra ändå,på söndag ska jag rida med spö..
Ha det bra//Matilda

En regnig lördag och söndag :(

Var i stallet igår från kvart i 10 till 4. Hem och göra sig i ordning vid 6 åkte vi till falköping. Hem till fam. Bengtsson:D åt god mat,godis, spela buzz mm.
Idag va jag med emma janson, kolla på film
Första "outfiten"
Hjälm:Lamicell
Kavaj:Pikeur Skarlett
Väst: Airowere Outlane
Stölvar:Pioneer
Schabrak:Scapa Sports
Skydd:Scapa Sports

"Renoverat"

Jag fixa designen,headern och färgerna ska försöka göra det snyggare, men det får duga tills vidare :D
Natti

Tappade intresset

Jag tappade intresset för att blogga, ska göra ett nytta försök :D Ny header kommer oxå, inte så avancerad..
Idag hade vi klassråd, prata om discot vi ska ha :D Sen var det spanska-prov, det första någonsin, hörövningen var svår, sen idrott hade teori. sen no då greja vi det maizenamjöl. Ikväll blev det god mat och massa godis och chips :D Imorrn ska jag till kvarnängen och hjälpa till på barnlektioner :-)
KRAM

RSS 2.0